Prosjektservice

Àjour
Furulund 40
8230 Sulitjelma
Telefon: 75 64 05 17
E-post: kundeservice@pssu.no

Vi utvikler programvare for en tryggere arbeidsplass og en enklere hverdag!

 

Velkommen til Prosjektservice AS

Prosjektservice AS arbeider med programvareutvikling og kompetansebygging innenfor offentlige anskaffelser. Vi har fokus på brukervennlighet og minimale krav til opplæring. All informasjon er samlet på et sted, noe som forenkler virksomhetens og tilsynsmyndighetenes oppgave med å kontrollere at lovpålagte oppgaver følges opp.

For spørsmål angånde Ajour HMS, Brann og Vedlikehold rettes til kundeservice@pssu.no eller telefon 75640517.

Produkter

 Image  Image Image
Image Image Image


Aktuelt

E-læringskurs i offentlige anskaffelser for innkjøpere

Ønsker du grunnleggende kunnskap i regelverket om offentlige anskaffelser uten å måtte reise langt for å gå på kurs Dette interaktive e-læringsprogrammet gir deg all nødvendig kunnskap om grunnleggende prinsipper i regelverket om offentlige anskaffelser.

Se mer»

E-læringskurs i offentlige anskaffelser for leverandører

Prosjektservice as har utviklet ett e-læringskurs i offentlige anskaffelser for leverandører. Det interaktive e-læringsprogrammet gir deg kunnskapen du trenger for å inngi tilbud i konkurranser som følger regelverket om offentlige anskaffelser.

Se mer»

Anskaffelseskonferansen i Nordland 2011

Med 40 deltakere fra hele regionen ble årets Anskaffelseskonferanse i Nordland en ubetinget suksess. Det var lagt vel tilrette for god overføring av kunnskap og kompetanse innen fagområdet offentlige anskaffelser.

Se mer»